Urval av kunder

iscaff-logo-01

Iscaffpharma erbjuder läkemedelsföretag och forskare en unik service/produkt där betydelsen av den omkringliggande vävnaden på cancers aggressivitet kan studeras. Teknologin innebär att man kan ta fram effektiva läkemedel mot svår cancer. Iscaffpharma erbjuder 3D printade scaffolds som bas för utveckling och forskning.

Uppdraget består av:

VD

skrmavbild-2019-09-04-kl.-09.02.18

Valcon erbjuder konsulttjänster inom:

  • Produktdesign: Design för förbättrad funktion och att minimera kostnader i produktion och scrap rate
  • Tillverkningsprocess: Förändring av tillverkning för att minimera stopp i produktion, slitage. Höja overall equipment effectiveness
  • Quality control: Förbättringar i rutiner och arbetsflöden hos tex laboratorier
  • Operational leadership och excellence

Valcon arbetar med ledande LEAN konsulter och erbjuder effektiva förbättringar med en snabb intjänande period, vanligtvis under ett år.

Uppdraget består av:

Segmentering och targeting av den svenska marknaden
Behovsanalys för att förstå kundens behov och skapa ett unikt erbjudande Säljprocess

direktkonsult-800×242-587dec09abc12

Direktkonsult AB arbetar med affärssystem för att skapa förutsättningar för effektivare processer. De är partner med Visma men har även en stark utvecklingsgrupp som tar fram specifika lösningar, såsom SPÅRA, SÄLJA och PAJP.

Uppdraget består av:

Invald i styrelse
Marknadsprocess för att lansera systemlösningen SPÅRA
Säljutbildning av nya konsulter
Segmentering och targeting av marknader
Behovsanalys för att förstå kundens behov och skapa ett unikt erbjudande
Teamutveckling

”Perceptive har hjälpt oss att skapa fungerande team som arbetar effektivt med marknads och säljuppdrag. Leverans har skett på ett tydligt och transparent sätt. Det har gjort skillnad för oss och vi ser nu vår marknad tydligare och har hittat nya kunder. Vi kan varmt rekommendera Perceptive som partner för att nå framgång!”

Per Halvarsson, VD Direktkonsult

wiges-logotyp-ny

WIGES är ett företag inom trikåindustrin som genom produktutveckling skapat ett medicinskt sortiment av funktionella kläder, Life Wear. De arbetar brett inom trikåbranschen med allt från egna varumärken till private labels.

Uppdraget består av:

Analys av marknaden för Life Wear
Marknadsbudskap
Segmentering och targeting
Bearbetning av key accounts

”När vi stod inför utmaningen att ge oss in i ett nytt marknadssegment med en ny innovativ produkt insåg vi att vi behövde extern hjälp. Med Perceptives hjälp har vi strukturerat marknadsbearbetningen, hittat rätt säljargument och rätt kanaler. Introduktionen på marknaden kortades ned till veckor istället för månader och dessutom har vi med hjälp av Perceptives kontaktnät slutit direkta kundavtal.”

Tomas Kristiansson, Marknadschef, Wiges AB

CHP-GU

Center for Health and Performance är en framstående forskningsenhet vid Göteborgs universitet inom fysisk aktivitet, nutrition och biomekanik. CHP bedriver egen forskning men hit vänder sig också företag och idrottare som behöver hjälp med utveckling och rådgivning.

Uppdraget består av:

Projektledning av finansiering, söka anslag för forskning
Intern och extern marknadsföring av enheten

”Perceptive har bidragit med nya idéer och förstärkt min tro på vikten av synliggörande av vår verksamhet. Den vetenskapliga forskningen är vår grundpelare, men utan att få spridning till samhälle, företag och enskilda kan den förstås inte få det genomslag vi önskar. Per Setterberg har visat hur vi kan dra fördelar av att tänka marknadsmässigt. Det arbete som genomförts hos oss har varit grundligt och skapat förutsättningar för oss att växa ytterligare och kunna fortsätta hjälpa vår omgivning till ett hälsosammare liv”

Mats Börjesson Professor i Idrottsfysiologi Center for Health and Performance Göteborgs Universitet

CHP
small_logo

AlphaSights förmedlar expertkunskap internationellt där deras uppdragsgivare tex behöver information om lokala marknader. Deras affärsidé är att snabbt sätta sina klienter i kontakt med expertis för att kunna utöka sin kunskap och skaffa ett bättre beslutsunderlag..

Uppdraget består av:

Konsult med bransch- och marknadskunskap på den svenska och nordiska marknaden.

20130123-mevia_rev-colour-white-bg-medium

Mevia tar fram tekniska lösningar för att förbättra patienters följsamhet till medicinering. Lösningarna kan med fördel användas av läkemedelsföretag i kliniska studier för att förbättra datakvalitet och möjliggöra bättre statistiska analyser

Uppdraget består av:

Invald i styrelsen. Taktiskt och operativt arbete med förstärkning och utveckling av kommunikation, marknad- och säljstrategier.

Kontakt

Start typing and press Enter to search